Collage: beeldscherm, boeken, hand, spotprent, biografieen
 
Deze website is gebouwd en wordt in stand gehouden onder verantwoordelijkheid van het Parlementair Documentatie Centrum van de Universiteit Leiden. De website is louter bedoeld om het centrum en haar werkzaamheden bekend te maken.

De website wordt door medewerkers van het centrum actueel gehouden. Heeft u vragen of reacties, mail dan naar de redactie via de knop 'contact'. Wilt u een reactie geven op een specifieke pagina, gebruik dan de knop 'reageer'.

De informatie op deze website is bedoeld om binnen deze context gepubliceerd te worden. Het overnemen van informatie uit de databestanden van PDC UL, anders dan voor wetenschappelijke doeleinden, is aan voorwaarden gebonden.

Het linken naar integrale biografieŽn van politici, zoals aangeboden via www.parlement.com, is zonder toestemming mogelijk. Wij stellen het op prijs als u ons van uw initiatieven op de hoogte stelt.

PDC UL gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf actief heeft achtergelaten op de website en alleen voor het daarbijbehorende doel (zoals bijvoorbeeld de afhandeling van een vraag). Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor dit doel. Bij het gebruik van deze website is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) van toepassing.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie op deze website. Dit betreft in het bijzonder het aanbod van gegevens uit de databestanden van PDC UL.

PDC Informatie Architectuur bv uit Den Haag verzorgde de structuur, het contentmanagementsysteem en de bouw van deze website.

Wij streven er naar uiterlijk binnen twee werkdagen te reageren op uw berichten.

Parlementair Documentatie Centrum van de Universiteit Leiden
p/a
Lange Voorhout 86 unit 15
2514 EJ Den Haag
Telefoon 070-3560238
E-mail info@parlementairdocumentatiecentrum.nl